.

Nyhedsbrev Marts 2017

Frederiksborg Hesteavlsforeningen er, som I jo ved, i gang med en større omstrukturering. Overgangen fra små lokalafdelinger til en landsdækkende forening, er noget der kræver overblik og vilje til at indgå kompromisser. Ind i mellem kniber det med begge dele, og det er noget, der kan få sindene i kog. Derfor vil vi opfordre til at folk kommunikerer i en ordentlig tone uanset om det er på mail, i telefon, på møder eller de sociale medier.  

Direkte udledt af ovenstående proces, er der sket nogle ændringer i hovedbestyrelsen. Hovedbestyrelsen har været nødsaget til at om-konstituere sig, da der efter de lokale generalforsamlinger er ny mand på posten som formand for lokalafdeling Jylland. Vi siger velkommen til Ib Villumsen. Da den tidligere lokalformand jo var Landsformand, så har hovedbestyrelsen valgt at konstituere Claus Svendsen som landsformand frem til Landsmødet. Der ud over har Reno Olesen valgt at trække sig som medlem af hovedbestyrelsen.
 
Vi glæder os til at se Jer til Landsmødet d. 25. marts 2017, hvor det bl.a. er vores plan at drøfte forslaget til de nye vedtægter, rette dem til i fællesskab og efterfølgende stemme om dem. Vi håber at dette arbejde kan imødekomme så mange medlemmer som overhovedet muligt.
 
 
Venlig hilsen Hovedbestyrelsen

MultiTrans