.

Formandens beretning - generalfor-samlingen 2018

Formandens beretning generalforsamlingen 2018

2017 har været et travle og begivenhedsrigt år.

 

Med et landsmøde hvor de nye vedtægter blev rettet til efter medlemmernes ønsker, og det blev vedtaget de skulle ud i en UD afstemning. Denne blev gennemført med en del modvilje fra PostNord, og de nye vedtægter er nu en realitet. Lokalafdelingerne har nedlagt sig selv og vi skal til at starte næsten forfra.

Heldigvis har den afgående HB gjort noget af arbejdet så det bliver lidt lettere at komme i gang for den nye HB. Dommerlister er klar, hingste listen er klar, og der har været følere ude hvem som gerne vil i aktivitsudvalg og diverse andre poster i forhold til de 3 store dyrskuer.

Ud over det er året gået med de mange dyrskuer over hele landet, 3 x hoppekåringer og plagskuer med en del kårede hopper, championater er der også afviklet, hingstgefremvisningen gav 6 nye hingste til listen, desværre var der ingen af de hingste som skulle have aflagt materalprøve som valgte at komme til denne.

Det er positivt at se af der er mange som gerne deler deres oplevelser på FB fra diverse stævner og andet.

Samarbejdet med KDH , den er på plads så medlemmer får 10% rabat på livsforsikringer og de levere præmier til vores arrangementer.

Jeg håber man vælger ikke kun vælger med hjertet når vi om lidt skal stemme folk ind i den nye HB, det er vigtigt at den kommer til at bestå af en gruppe som er klædt på til at varetage den opgave de stiller op til , det bliver en travl tid for at få alting på plads og alle udvalg sat i gang, derfor er det vigtigt at Bestyrelsen kommer til at bestå af medlemmer som kan og VIL arbejde sammen

I tvivlstilfaelde er det den danske version der er gaeldende.