Championater

FHF Championat

 

Foreningen afholder hvert år en række R-stævner for Frederiksborgheste hvor man mødes og konkurrer i spring, dressur og gangartsklasser.

 

R-stævnerne afholdes efter Dansk Rideforbunds reglementer og bedømmes herefter. Tilmelding foregår på www.go.rideforbund.dk og startlister og resultater kan ses på online.equipe.com  Det kræver ikke en speciel licens at deltage i FHF stævner - blot medlemskab af foreningen.

Resultater fra tidligere Championater HER

Covid-19


På grund af Covid-19 ser vi os nødsaget til at aflyse de planlagte championater i Øst og Vest i august måned 2020. 


Det er rigtig trist at vi ikke kan fremvise vores smukke heste denne sommer, men det er en helt ekstraordinær situation som vi befinder os i og da kåringsstederne, hvor championaterne også afholdes, skal bookes nu, kan vi ikke afvente og se om situationen ændrer sig.


Vi arbejder på at finde en løsning til hingstekåringen i september, hvor vi måske vil kunne afholde et championat, hvis vi kan finde et stort nok sted, men første prioritet er naturligvis at kunne gennemføre hingstekåringen. Vi vil informere herom så snart vi ved mere.

R-markering


I forbindelse med Championats-arrangementerne er der mulighed for at opnå R-markering på Frederiksborgheste. For at kunne opnå R-markering skal hesten:

  • Være kåret
  • Som 4-års opnår et gennemsnit over 7 i gangarts- og ridelighedsklassen
  • Som 5-års opnå minimum 65% i LA1
  • Som 6-års eller ældre opnå 65% i LA5


Prøven skal kun rides en gang i det tilfælde man opnår R men opnås det ikke kan man forsøge igen. 


Kritikken til gangarts- og ridekliughedsklassen er den samme som for de andre klasser som afvikles på samme vis. Se kritikken HER


 

Henvendelse til foreningen kan ske på fhf@fhf.dk