Kåring

Kåring

På denne side kan du se mere om de aktuelle kåringsarrangementer der afholdes i foreningen. 

Datoer for kåring i 2020

 

29.-30 august Hoppekåring Sjælland
(Kåring lørdag, Championat begge dage)


5.-6. september hoppekåring mv. Jylland
(Kåring søndag, Championat begge dage)


27. september hingstefremstilling

Fantastisk nyhed om Kåring & Championat

 

Efter de nyeste udmeldinger fra regeringen om at man nu må forsamles op til 50 personer og forventer at åbne op for 100 personer 8. juli og 200 personer 8. august, har vi i bestyrelsen arbejdet benhårdt for at revurdere mulighederne for kåring og championat 2020. Vi har endvidere modtaget nye retningslinjer fra SEGES omkring nye muligheder for afholdelse af avlsarrangementer og samtidig med at der også er åbnet op for stævner ser det pludselig meget lyst ud.

 

Noget af det som vægter meget højt for mange af os, er fællesskabet i foreningen omkring vores dejlige heste og ikke mindst at vi kan vise dem frem. Det er derfor med stor glæde at vi kan annoncere, at vi i 2020 alligevel kan holde kåring og championat. 

 

Vi ved at det har givet anledning til forvirring at vi i første omgang har meldt ud at vi var nødt til at aflyse, men det var det eneste vi anså som muligt under de tidligere udmeldte restriktioner. Vi håber derfor at I vil tage godt imod muligheden for at vi alligevel kan gennemføre og at ikke alt for mange har andre planer. 

 

For at gøre det muligt har vi været nødt til at rykke lidt i kalenderen.


Der afholdes ikke hoppekåring og championat på Fyn, her henvises til Øst eller Vest eller efter anmodning i Faaborg samme dag som hingstekåringen.

 

Der vil endvidere være mulighed for aftenfest og camping, under de restriktioner som gælder på det tidspunkt. Vi vil lægge ud med et max antal personer til aftenfest på 50, først til mølle og resten på venteliste.

 

Vi håber at se mange skønne heste og lige så mange medlemmer.

Mange hilsner fra Bestyrelsen

 

*Tilmeldingsfrist 1/8-2020, men meld gerne til hurtigst muligt. Skulle der mod forventning ske en tilbagetrækning af antallet af forsamlede i forhold til Corona, bliver indskud naturligvis tilbagebetalt.

 

Henvendelse til foreningen kan ske på fhf@fhf.dk

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Læs mere
Godkend