Salgsheste

Frederiksborgheste til salg

 

Ønsker du at købe eller sælge Frederiksbogrheste kan du her se hvad der pt er til salg.

Ønsker du at sætte en hest til salg på siden skal du sende mail med oplysninger samt billeder til web@fhf.dk Husk hestens navn, afstemning, højde, alder, pris og evt link til anden salgsannonce på ridehesten eller lign.


Holmegårds Natalia 

M: Holmegårds Sassia

F: Vestergårds Nilson 

MF: Zarif Mollerup


6 årig Frederiksborg hoppe 163 cm i stang


Søger du en allround hest som har potientiale til det meste, så har du den rette lige her. Nadia viser god potientiale i dressuren, har kun trænet de helt grundlæggende ting med hende i dressuren, hvilket hun har taget i stiv arm. Hun har gode anlæg til mere hvis man går op i det (dog ikke der min interesse har været så meget).


Hun springer godt og har god potientiale indenfor springningen og hun elsker det! Hun er godt i gang med at blive videreuddannet indenfor springningen indtil videre har hun sprunget 75 cm og startede med at springe hende for 4 måneder siden.


Hun er kåret i 2019 med 7 i helhed.


Hun vil være et super emne til millitary/tærrenridning. Hun har sprunget væltede træer og træstammer når vi har redet tur og trækker lige på dem uden tøven, hun går nemt alene på tur. Hun er en Hoppe med meget personlighed, når man først kender hende er hun en helt fantastisk hest.


Hun er en stærk og holdbar ridehest, hun var været i ridning i ca 2,5 år og har intet fejlet. hun er passet med alt. Hun går selv i trailer og kan læsses af en person. Hun er pt med mig på efterskole.


(Udstyr kan medfølge)


Hun sælges da jeg tager til Sverige efter efterskole.


Pris ide 65.000kr. 

tlf: 61160048 (skriv for video)